8 de noviembre de 2013

APB i PortsIB acorden homogeneïtzar la nàutica balear

El president de l´APB, Alberto Pons, i el director general de Ports i Aeroports del Govern dels Illes Balears, Antonio Deudero, s´han reunit avui dematí a la seu de PortsIB a Palma per intentar coordinar accions conjuntes per tal d´homogeneïtzar la nàutica balear i oferir a l´usuari un únic producte definit.

En primer lloc, i conscient que el marc legislatiu de les dues entitats és diferent, atès que una és de caràcter estatal i l´altra autonòmica, el president de l´APB considera prioritari impulsar "un aproximament legislatiu en allò en què ambdues administracions coincidim".

Pel que fa a la promoció turística de la nàutica, APB i PortsIB han acordat participar conjuntament en aquelles iniciatives de promoció turística on la nàutica balear pugui aportar un pes específic com, per exemple, en fires de turisme al costat d´altres sectors com l´hoteler.

Un altre punt a destacar ha estat la gestió d´embarcacions moroses o abandonades, el que suposa un important problema per a les a les instal•lacions nàutiques de les Illes.

En la trobada han participat també el director de l´APB, Juan Carlos Plaza, i el gerent de PortsIB, David Gómez .

No hay comentarios:

Publicar un comentario